Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Brokolicová rýže s pórkem a tempehem
Autor: neznámý
Datum přidání 26.05.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrníček rýže
  • 350 g brokolice
  • 90 g uzeného tempehu
  • 1 pórek
  • tvrdý sýr na posypání
  • olivový olej
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 14,52 g 62,88 g 14,37 g 1 768,08 kJ (422 kcal)
celkově 58,08 g 251,53 g 57,48 g 7 072,30 kJ (1689 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na trošce olivového oleje začneme restovat pórek, po chvíli přidáme tempeh pokrájený na kostičky a za občasného míchání necháme dosmahnout. Propranou rýži nasypeme do hrnce k pórku, přidáme pokrájenou brokolici, osolíme, zalijeme vodou a vaříme do změknutí. Podáváme sypané tvrdým sýrem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty