| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 26.05.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 35 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 14,52 g | 62,88 g | 14,37 g | 1 768,08 kJ (422 kcal) |
| celkově | 58,08 g | 251,53 g | 57,48 g | 7 072,30 kJ (1689 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na trošce olivového oleje začneme restovat pórek, po chvíli přidáme tempeh pokrájený na kostičky a za občasného míchání necháme dosmahnout. Propranou rýži nasypeme do hrnce k pórku, přidáme pokrájenou brokolici, osolíme, zalijeme vodou a vaříme do změknutí. Podáváme sypané tvrdým sýrem.
Přidat komentář