| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 11.01.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 35 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Garden okurky
Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
Okurky Cornichons
Okurky, zpracovaná zelenina jednodruhová ve sladkokyselém nálevu, s…
Rýži propereme a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu doměkka. V hluboké pánvi na másle orestujeme cibulku s paprikou, přidáme ostatní očištěnou a omytou zeleninu, zalijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme pod pokličkou. Dále přidáme žampióny, provensálské koření a podle chuti osolíme. Jakmile je zelenina měkká, přidáme prolisovaný česnek, kečup a na drobno pokrájené kyselé okurky. Zahustíme jáhlovou kaší (může být i kukuřičná nebo pohanková). Ještě chvíli povaříme a vypneme vařič. Před podáváním necháme chvíli v klidu, aby se chutě lépe propojily. Podáváme s rýží.
Přidat komentář