| Autor: | flybee |
| Datum přidání | 30.12.2011 |
| Druh receptu | Příloha, Svačina, Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 15 min |
| Počet porcí: | 10 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Ghí přepuštěné máslo
Máslo Ghí. Přepuštěné máslo.
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Z vajec, mléka a mouky připravíme tuhé těsto. Těsto protlačíme přes síto s cca 1 cm velkými otvory do osolené vařící vody. Již uvařené noky propláchneme studenou voudou a promastíme máslem. V keramické míse vše promícháme s brynzou a necháme prohřát v troubě. Před podáváním můžeme posypat mletými vlašskými ořechy.
Tochu jsem se bála té brynzy, ale dopadlo to výborně, určitě zas někdy udělám.
Přidat komentář