| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 06.05.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Mozzarella
Čerstvý, nezrající sýr s obsahem sušíny 48 %.
Mozzarella uzená
Čerstvý nezrající sýr uzený přírodním kouřem (s obsahem sušiny 48 %).
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Sedlčanský Hermelín babiččiny bylinky
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu s bylinkami
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 30,67 g | 1,64 g | 29,39 g | 1 675,51 kJ (400 kcal) |
| celkově | 122,69 g | 6,58 g | 117,58 g | 6 702,05 kJ (1601 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejdřív si dopředu (den předem) připravím naložený Hermelín v troše oleje s pepřem a špetkou chilli, poté ho poklademe do zapékací mísy nebo do alobalu (co kdo má), na to pokladu plátky mozzarelly a po celém povrchu zasypu strouhaným parmazánem, nakonec zlehka osolím, přidám čerstvě mleté chilli podle chuti (stačí trocha!) a dám zapéct na asi 170°C, podle trouby je to potřeba hlídat, jakmile se začne sýr zapékat vypnu a jen nechám dojít. Vyborně se hodí se samotným chlebem nebo pečivem k dobrému pivu:-)
Přidat komentář