| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 06.05.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Mozzarella
								
								
								Čerstvý, nezrající sýr s obsahem sušíny 48 %.
							
								
									Mozzarella uzená
								
								
								Čerstvý nezrající sýr uzený přírodním kouřem (s obsahem sušiny 48 %).
							
								
									Sedlčanský hermelín původní český
								
								
								Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
							
								
									Sedlčanský Hermelín babiččiny bylinky
								
								
								Zrající sýr s bílou plísní na povrchu s bylinkami
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 30,67 g | 1,64 g | 29,39 g | 1 675,51 kJ (400 kcal) | 
| celkově | 122,69 g | 6,58 g | 117,58 g | 6 702,05 kJ (1601 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejdřív si dopředu (den předem) připravím naložený Hermelín v troše oleje s pepřem a špetkou chilli, poté ho poklademe do zapékací mísy nebo do alobalu (co kdo má), na to pokladu plátky mozzarelly a po celém povrchu zasypu strouhaným parmazánem, nakonec zlehka osolím, přidám čerstvě mleté chilli podle chuti (stačí trocha!) a dám zapéct na asi 170°C, podle trouby je to potřeba hlídat, jakmile se začne sýr zapékat vypnu a jen nechám dojít. Vyborně se hodí se samotným chlebem nebo pečivem k dobrému pivu:-)
Přidat komentář