Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sedlčanský hermelín původní český

30 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Povltavské mlékárny, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne:



Popis

Zrající sýr s bílou plísní na povrchu

Složení

  • mléko
  • smetana
  • jedlá sůl
  • mlékařská kultura
  • ušlechtilá plíseň Penicillium candidum

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga klasa 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah bílkovin; zdroj vápníku 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 30

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 309 kcal 309 kcal 15 %
1294 kJ 1294 kJ
Bílkoviny 19 g 19 g 29 %
Sacharidy 0.5 g 0.5 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0.5 g
Tuky 26 g 26 g 37 %
nasycené 13 g 13 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.7 g 1.7 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 552 mg 800 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

Recepty od ...

Už máte všechno napečeno? pokud ne máme pro Vás inspiraci.

EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin,…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?