Autor: | lanvin |
Datum přidání | 30.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 75 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Na salát :
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,52 g | 12,56 g | 30,42 g | 1 628,50 kJ (389 kcal) |
celkově | 70,08 g | 50,25 g | 121,69 g | 6 514,00 kJ (1556 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Olej promícháme s petrželkou a utřeným česnekem. Omytý baklažán nakrájíme podélně na plátky - 0,5 cm. Potřeme z obou stran ochuceným olejem a orestujeme na pánvi bez oleje. Sýr nakrájíme na asi 1 cm silné plátky a zabalíme do plátků z baklažánu. Vložíme do vymazané zapékací mísy a zapečeme v troubě až je sýr měkký. Salát : zelí spaříme vařící vodou a vychladlé promícháme s ostaními surovinami. Na talíř dáme sýr, proložíme malým množstvím salátu a opět sýr. Posypeme oříškama.
Přidat komentář