| Autor: | Viťa | 
| Datum přidání | 03.03.2013 | 
| Druh receptu | Snídaně, Svačina | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					20 min | 
| Doba vaření: | 35 min | 
| Počet porcí: | 8 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Bílý jogurt z Valašska
								
								
								mléčný produkt
							
								
									Jogurt bílý Boni
								
								
								Jogurt bílý
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									10 čerstvých vajec
								
								
								Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
							
								
									6 čerstvých vajec
								
								
								Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
							
								
									Pavlides fruit
								
								
								Broskve půlené v mírně sladkém nálevu. Zpracované ovoce. Kompot.
							
								
									Skořice mletá Mikado
								
								
								Skořice, mletá
							
Do mísy si nasypeme mouku, přidáme mandle, kypřící prášek a špetku soli.V další míse smícháme smetanu, jogurt, sirup, olej a vejce a dobře promícháme.Potom sypké a tekuté směsi smícháme dohromady.Připravíme si koláčovou formu, kterou si pořádně vymažeme a vysypeme hrubou moukou.Těsto nalijeme do formy, na těsto naskládáme nakrájené ovoce, posypeme skořicí a uděláme si drobenku z másla a hrubé špaldové mouky a posypeme jim koláč a dáme péct.Pečeme na 150°C - 160°C asi 30-35 minut.
Tak postup, není tedy moc přesný, tak aby z toho vzniklo těsto, které by se dalo lít. Musela jsme přidat vejce i smetanu,pak už z té tuhé hmoty se stalo trochu řidší těsto,tak už to pak šlo. Broskve zradily, zkysly mi. Použila jsme jablko a také je to s tím moc dobré. Agávový sirup nemám,dala jsem javorový a taky dobrý. Na drobenku jsem se vykašlala a stačí to takhle úplně v pohodě. Chuťově je moc dobrý :-)
Přidat komentář