Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Koláč s broskvemi a drobenkou
Autor: Viťa
Datum přidání 03.03.2013
Druh receptu Snídaně, Svačina
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 8 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200 g celozrnné hrubé špaldové mouky
  • 100 g mletých mandlí
  • 3 lžičky prášku do pečiva bez fosfátu
  • špetka soli
  • 50 ml oleje
  • 150 ml ovesné smetany
  • 50 ml bílého jogurtu
  • 100 ml agáve sirupu
  • 1 vejce
  • konzervované broskve nebo meruňky
  • mletá skořice

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Do mísy si nasypeme mouku, přidáme mandle, kypřící prášek a špetku soli.V další míse smícháme smetanu, jogurt, sirup, olej a vejce a dobře promícháme.Potom sypké a tekuté směsi smícháme dohromady.Připravíme si koláčovou formu, kterou si pořádně vymažeme a vysypeme hrubou moukou.Těsto nalijeme do formy, na těsto naskládáme nakrájené ovoce, posypeme skořicí a uděláme si drobenku z másla a hrubé špaldové mouky a posypeme jim koláč a dáme péct.Pečeme na 150°C - 160°C asi 30-35 minut.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Sharunka003 | 20.09.2018 - 19:15
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Tak postup, není tedy moc přesný, tak aby z toho vzniklo těsto, které by se dalo lít. Musela jsme přidat vejce i smetanu,pak už z té tuhé hmoty se stalo trochu řidší těsto,tak už to pak šlo. Broskve zradily, zkysly mi. Použila jsme jablko a také je to s tím moc dobré. Agávový sirup nemám,dala jsem javorový a taky dobrý. Na drobenku jsem se vykašlala a stačí to takhle úplně v pohodě. Chuťově je moc dobrý :-)

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty