| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 20.07.2013 | 
| Druh receptu | Snídaně, Svačina | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					15 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 10 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Bílý jogurt z Valašska
								
								
								mléčný produkt
							
								
									Jogurt bílý Boni
								
								
								Jogurt bílý
							
								
									Vegetol gold
								
								
								Rostlinný jedlý olej jednodruhový
							
								
									Slunečnicový olej
								
								
								Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
							
								
									10 čerstvých vajec
								
								
								Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
							
								
									6 čerstvých vajec
								
								
								Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 7,19 g | 53,94 g | 14,04 g | 1 514,13 kJ (362 kcal) | 
| celkově | 71,94 g | 539,36 g | 140,43 g | 15 141,26 kJ (3616 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Dříve než začneme pracovat na těstě, zapneme si troubou na 190°C a předehřejeme si ji. Do misky nasypeme nejprve sypké suroviny a promícháme. Dále přidáme vejce, olej, bílý jogurt, během míchání postupně zapracováváme kokosové mléko do těsta, dokud nevytvoříme požadovanou konzistenci. Těsto by nemělo být příliš řídké ani tuhé. Promíchaný obsah vlijeme do menší zapékací misky, který jsme si před tím vyložili pečícím papírem. Rovnoměrně posypeme rybízem a vložíme do trouby. Pečeme zhruba 30 minut.
Velmi dobrý, rychlý koláč.
Přidat komentář