Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rychlá buchta kompotová
Autor: Dita
Datum přidání 24.08.2010
Druh receptu Snídaně, Svačina
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 10 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 800 g  kompotu (i se šťávou)
  • 150 g špaldové mouky
  • 150 g žitné mouky
  • 80 g hrubé mouky
  • 200 g moučkového cukru
  • 1 ks vanilkový cukr
  • 1 ks prášek do pečiva
  • 3 ks vajec

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 5,29 g 67,90 g 2,26 g 1 270,72 kJ (303 kcal)
celkově 52,90 g 679,04 g 22,61 g 12 707,18 kJ (3035 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme přibližně 25-30 minut na 180 stupňů.

Tipy na vylepšení

Můžete použít jakýkoliv kompot co máte doma - třešňový, švestkový, broskvový, ananas.. Já použila broskvový.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Alča | 24.08.2010 - 16:32
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Výborné, jen jsem neměla hrubou mouku, tak jsem ji nahradila špaldovou krupicí, a kompot jsme měli angreštový a opravdu nám "šmakuje".

Dita | 24.08.2010 - 16:32

To už ani nevím, že jsem někdy pekla :)). Občas taky mixuju mouku podle toho jakou mám doma. Děkuji za pochvalu, moc si ji vážím.

Nejnovější články

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

Selen a zinek

Selen a zinek jsou klíčové minerální látky v našem těle. velmi důležité jsou i…

„Kojení vs. marketing: Co odhalila česká analýza NetCode?“

Propagace umělých náhrad mateřského mléka často neodpovídá mezinárodnímu kodexu…

Další zajímavé recepty