Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rychlá buchta kompotová
Autor: Dita
Datum přidání 24.08.2010
Druh receptu Snídaně, Svačina
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 10 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 800 g  kompotu (i se šťávou)
  • 150 g špaldové mouky
  • 150 g žitné mouky
  • 80 g hrubé mouky
  • 200 g moučkového cukru
  • 1 ks vanilkový cukr
  • 1 ks prášek do pečiva
  • 3 ks vajec

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 5,29 g 67,90 g 2,26 g 1 270,72 kJ (303 kcal)
celkově 52,90 g 679,04 g 22,61 g 12 707,18 kJ (3035 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme přibližně 25-30 minut na 180 stupňů.

Tipy na vylepšení

Můžete použít jakýkoliv kompot co máte doma - třešňový, švestkový, broskvový, ananas.. Já použila broskvový.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Alča | 24.08.2010 - 16:32
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Výborné, jen jsem neměla hrubou mouku, tak jsem ji nahradila špaldovou krupicí, a kompot jsme měli angreštový a opravdu nám "šmakuje".

Dita | 24.08.2010 - 16:32

To už ani nevím, že jsem někdy pekla :)). Občas taky mixuju mouku podle toho jakou mám doma. Děkuji za pochvalu, moc si ji vážím.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty