Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rýže s restovanou zeleninou
Autor: Dita
Datum přidání 05.08.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrnek rýže
  • 4 ks červených paprik
  • 4 ks rajčat
  • 2 ks mrkve
  • ½ hrnku pohankových vloček
  • 1 lžička másla
  • nivu na posypání
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 10,81 g 66,64 g 5,69 g 1 511,74 kJ (361 kcal)
celkově 54,06 g 333,19 g 28,47 g 7 558,70 kJ (1805 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rýži dáme vařit. Mezitím si na másle orestujeme papriku, osolíme, přidáme nastrouhanou mrkev , pohankové vločky a ještě pár minut opékáme. Nakonec přisypeme na kousky pokrájená rajčata a uvařenou rýži. Podáváme sypané nivou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

čmeláček | 13.10.2013 - 22:56

dala bych si to bez rajčat ale jinak bezva :-)

carme | 5.08.2010 - 08:20
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Tak jsem tento recept vyzkoušela a velice mě překvapilo, jak je to dobré. Já jím také očima a obrázek, mě moc nepřesvědčil. Všem doporučuji moc dobré.

vekama21@ | 5.08.2010 - 08:20
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Dobré pro lidi co mají rádi restovanou zeleninu. Pokud se vymění paprika a rajčata za kukuřici tak se to dá.

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Další zajímavé recepty