| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 12.02.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
1 min |
| Doba vaření: | 8 min |
| Počet porcí: | 1 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Snídaňová směs - maca, moruše, jahody
Směs obilovin
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 7,52 g | 42,19 g | 8,14 g | 1 145,00 kJ (273 kcal) |
| celkově | 7,52 g | 42,19 g | 8,14 g | 1 145,00 kJ (273 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do hrnce nalijeme vodu s mlékem a osladíme třtinovým cukrem. Přivedeme k varu. Za stálého míchání přidáme krupičku a zahustíme pohankovou kaší instantní. Jakmile nám kaše začne probublávat vaříme ještě necelé 3-4 minuty. Uvařenou kaši posypeme kakaem, pokapeme sirupem z agáve a přidáme trochu másla.
Přidat komentář