| Autor: | lanvin | 
| Datum přidání | 15.09.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | 80 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Zeleninový vývar Brodo vegetale
								
								
								Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
							
								
									Zeleninový vývar
								
								
								Čirý zeleninový vývar. Sterilováno. 
							
								
									Zeleninový vývar pálivý
								
								
								Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
							
V hrnci rozpustíme máslo, přidáme sladké brambory, cibuli, česnek, zázvor a orestujeme dozlatova. Přidáme vývar, limetkovou šťávu, přikryjeme a vaříme asi 15 minut - až jsou brambory měkké, přidáme špenát, kokosové mléko a vaříme ještě max.5 minut. Dochutíme solí, pepřem (chili). Podáváme s chlebem jako lehké jídlo.
Sladké brambory obsahují proteiny,vitamíny A,C ,vápník,železo a vlákninu
Přidat komentář