| Autor: | lanvin |
| Datum přidání | 15.09.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 40 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 80 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
V hrnci rozpustíme máslo, přidáme sladké brambory, cibuli, česnek, zázvor a orestujeme dozlatova. Přidáme vývar, limetkovou šťávu, přikryjeme a vaříme asi 15 minut - až jsou brambory měkké, přidáme špenát, kokosové mléko a vaříme ještě max.5 minut. Dochutíme solí, pepřem (chili). Podáváme s chlebem jako lehké jídlo.
Sladké brambory obsahují proteiny,vitamíny A,C ,vápník,železo a vlákninu
Přidat komentář