Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Celerová pomazánka
Autor: Eva
Datum přidání 26.04.2012
Druh receptu Oběd, Snídaně, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • ½ středně velkého syrového celeru
  • 3-4 lžíce přírodního Gervais
  • 1 plátek sýru
  • 100 g kvalitní šunky (bez dusitanu)
  • 1 menší cibule
  • sůl
  • 2 natvrdo uvařená vejce

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 17,76 g 15,16 g 15,20 g 1 166,50 kJ (279 kcal)
celkově 35,51 g 30,33 g 30,41 g 2 333,00 kJ (557 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Celer najemno nastrouháme, cibuli nadrobno pokrájíme. Smícháme s Gervais a jogurtem. Přidáme nakrájenou šunku, sýr a uvařená vejce. Můžeme dochutit pepřem a solí. Pokud pomazánka bude hustá, můžeme přidat trochu bílého jogurtu.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Svatomartinské hody a vína: Když tradice chutná

Martinská husa, mladé víno a starobylé zvyky – svatomartinské oslavy spojují…

Měkká voda, tvrdá fakta

Pitná voda z českých vodovodů sice splňuje hygienické normy, ale často obsahuje…

Kvalitní pánev - základ každé kuchyně

Nový test nezávislého časopisu dTest podrobil šestnáct běžně dostupných pánví s…

Další zajímavé recepty