| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 26.09.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 10 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | 60 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji s česnekem
Pasterováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 3,93 g | 9,69 g | 9,68 g | 601,56 kJ (144 kcal) |
| celkově | 11,79 g | 29,08 g | 29,03 g | 1 804,67 kJ (431 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Všechny suroviny spolu rozmixujeme. Baklažán jemně osolíme a necháme 10 minut odstát, aby pustil šťávu. Potom ho z obou stran ugrilujeme na pánvi. Podáváme pečivo s pomazánkou a na vrch poskládáme plátky baklažánu a sušená rajčata. Pro svěží chuť pokapeme limetkovou šťávou.
Přidat komentář