Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bramborové lečo
Autor: neznámý
Datum přidání 13.09.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 25 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 5 brambor
  • 2 rajčata
  • 1 zelená paprika
  • 1 jarní cibulka
  • 2 lžíce kvalitního kečupu
  • 2 lžíce nasekané celerové natě
  • 1 lžička kari koření
  • 1 lžička kokosového oleje
  • 1/2 lžičky kmínu
  • sýr na posypání
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 11,99 g 33,40 g 10,40 g 1 191,11 kJ (284 kcal)
celkově 23,97 g 66,79 g 20,81 g 2 382,22 kJ (569 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Brambory oškrábeme a omyté a pokrájené na kostičky uvaříme s kmínem a solí. Na kokosovém oleji osmahneme jarní cibulku, přidáme na drobné kousky pokrájenou papriku, přidáme koření, lehce podlijeme vodou a pár minut povaříme. Dále přidáme nakrájená rajčata, kečup, celerovou nať a sůl. Společně vaříme do změknutí. Podáváme promíchané s cezenými brambory a posypané sýrem. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Tynuska1588@ | 13.09.2011 - 17:52
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Jídlo je velmi dobré,doporučuji ho vyzkoušet! :)

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Další zajímavé recepty