| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 26.06.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 60 min |
| Počet porcí: | 5 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 16,67 g | 47,03 g | 12,31 g | 1 465,12 kJ (350 kcal) |
| celkově | 83,34 g | 235,17 g | 61,54 g | 7 325,60 kJ (1750 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory očistíme a dáme vařit i se slupkou. Potom je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Mezitím na másle zpěníme na kolečka pokrájenou jarní cibulku a necháme zesklovatět. Přisypeme brambory, které lehce opečeme. Na závěr rozšleháme vejce, sýr, mléko, sůl a majoránku a přilijeme do brambor. Mícháme, dokud se vajíčko neuvaří.
Přidat komentář