| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 04.08.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 20 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
				 
				 
				 
		Brambory na rajčatech:
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Rajčata Cherry červená
								
								
								Kulatá. Jakost I.
							
								
									Paprika sladká mletá Vitana
								
								
								Paprika sladká mletá
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 10,47 g | 55,37 g | 3,55 g | 1 357,03 kJ (324 kcal) | 
| celkově | 41,87 g | 221,48 g | 14,19 g | 5 428,11 kJ (1296 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejprve na másle zpěníme dozlatova cibulku, přidáme fazolové lusky, lehce podlijeme vodou a podusíme pod pokličkou do měkka. Na závěr přidáme česnek a podle chuti osolíme. Podáváme s bramborovou směsí. Uvařené a na kostičky pokrájené brambory lehce orestujeme na másle. Zhruba po 5 minutách přidáme koření. Na úplný závěr opatrně vmícháme pokrájená rajčata, osolíme a po dvou minutách stáhneme z ohně. Můžeme podávat.
Přidat komentář