| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 04.08.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 40 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Brambory na rajčatech:
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 10,47 g | 55,37 g | 3,55 g | 1 357,03 kJ (324 kcal) |
| celkově | 41,87 g | 221,48 g | 14,19 g | 5 428,11 kJ (1296 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejprve na másle zpěníme dozlatova cibulku, přidáme fazolové lusky, lehce podlijeme vodou a podusíme pod pokličkou do měkka. Na závěr přidáme česnek a podle chuti osolíme. Podáváme s bramborovou směsí. Uvařené a na kostičky pokrájené brambory lehce orestujeme na másle. Zhruba po 5 minutách přidáme koření. Na úplný závěr opatrně vmícháme pokrájená rajčata, osolíme a po dvou minutách stáhneme z ohně. Můžeme podávat.
Přidat komentář