| Autor: | Dita |
| Datum přidání | 14.05.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | 20 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Machland Kysané zelí
Zelenina mléčně kvašená, pasterovaná.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 5,70 g | 35,15 g | 8,61 g | 1 058,56 kJ (253 kcal) |
| celkově | 11,39 g | 70,30 g | 17,22 g | 2 117,12 kJ (506 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory by měly být vychladlé, ideálně uvařené den předem, lépe se opékají. Vezmeme hlubokou pánev s nepřilnavým povrchem a necháme na ní rozpustit trochu másla. Přidáme na kolečka pokrájené brambory a za občasného míchání opékáme. Ke konci přidáme kyselé zelí.
Přidat komentář