| Autor: | Dita |
| Datum přidání | 31.05.2011 |
| Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
25 min |
| Doba vaření: | 60 min |
| Počet porcí: | 10 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Drobenka
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 8,72 g | 46,04 g | 16,70 g | 1 535,33 kJ (367 kcal) |
| celkově | 87,24 g | 460,42 g | 167,05 g | 15 353,27 kJ (3667 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Všechny suroviny smícháme, zalijeme horkou vodou, promačkáme vidličkou a necháme chvíli odstát, než nám vločky nabobtnají. Potom propracujeme rukou v těsto. Hotové těsto rovnoměrně rozprostřeme na pečícím papíru. Jako další vrstvu poklademe švestky a posypeme drobenkou smíchanou s kokosem, olivovým olejem a citrónovou šťávou. Pečeme v troubě do zezlátnutí.
Přidat komentář