| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 24.07.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 25 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Zeleninový vývar Brodo vegetale
								
								
								Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
							
								
									Zeleninový vývar
								
								
								Čirý zeleninový vývar. Sterilováno. 
							
								
									Zeleninový vývar pálivý
								
								
								Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 27,78 g | 46,16 g | 5,40 g | 1 551,85 kJ (371 kcal) | 
| celkově | 111,11 g | 184,64 g | 21,59 g | 6 207,38 kJ (1483 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do vývaru dáme brambory s česnekem a vaříme doměkka asi 25 minut. Kuřecí prsa jemně poklepeme, potřeme z obou stran olejem, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme bylinkami. Prsa potom na pánvi opečeme asi 5 minut z každé strany. Pak si zcedíme brambory s česnekem, přidáme zbytek oleje, mléko, osolíme a umačkáme v kaši.
Jsou výborně šťavnatá, máme-li čerstvé bylinky, tak můžeme ještě dozdobit na talíři.
Přidat komentář