| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 15.12.2014 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 120 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 5 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
			 
			 
				 
		
								
									Cizrna Horeca
								
								
								Luštěnina cizrna
							
								
									Rýže natural
								
								
								Rýže dlouhozrnná natural
							
								
									Arax Rýže basmati
								
								
								Rýže basmati
							
								
									Concentrato di Pomodoro
								
								
								Rajčatová pasta. Sterilováno
							
								
									Rajčatový protlak albert Quality
								
								
								Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 15,55 g | 77,74 g | 5,17 g | 1 792,22 kJ (428 kcal) | 
| celkově | 77,74 g | 388,72 g | 25,87 g | 8 961,10 kJ (2140 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cizrnu přes noc namočíme. Druhý den povaříme v papiňáku se špetkou soli (nemusíme v papiňáku, ale trvá to déle). Zeleninu nakrájíme na malé kousky a dáme na olej lehce orestovat, přidáme ostrou papriku, pepř a promícháme. Přidáme cizrnu, podlijeme vývarem, dodáme lžičku protlaku a necháme 40 minutek dusit. Podáváme s uvařenou rýží.
Přidat komentář