| Autor: | happy.lenulka@ |
| Datum přidání | 22.03.2012 |
| Druh receptu | Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 0 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Suroviny:
Mouka žitná chlebová
Mlýnský obilný výrobek
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
V míse ušlehejte rostlinný tuk s cukrem. Poté přišlehejte vajíčka. Šlehejte dokud nebude směs bílá a našlehaná. Poté do směsi vmíchejte najemno nastrouhanou červenou řepu. Úplně nakonec přimíchejte mouku smíchanou s kakaem a kypřícím práškem bez fosfátů. Těsto je tuhé! Není tekuté! Dejte do vymazané a kokosem vysypané dortové formy (mám průměr 23 cm) a pečte při 180°C cca 25 minut.
Jak zhotovíte "sachr"? Pokud nehledíte na kalorie, tak doporučuji potřít kvalitní domácí meruňkovou marmeládou a polít čokoládovou polevou (50g čokolády s vysokým podílem kakaa (min. 70%), 20g rostlinného tuku). Ale v rámci zdravého stravování postačí samotný. A úplně nakonec ještě každou porci ozdobit našlehanou rostlinnou šlehačkou.
Přidat komentář