| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 28.02.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Paprika sladká mletá Vitana
								
								
								Paprika sladká mletá
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 5,98 g | 25,39 g | 4,84 g | 711,95 kJ (170 kcal) | 
| celkově | 11,96 g | 50,78 g | 9,69 g | 1 423,90 kJ (340 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory nakrájíme na kostičky a dáme zvlášť s kmínem vařit. Na másle necháme zpěnit cibulku, stáhneme z ohně, poprášíme sladkou paprikou, zalijeme vodou, přidáme propláchnuté fazole a vaříme doměkka. Brambory scedíme, rozmačkáme na kaši a zahustíme jimi polévku. Dochutíme česnekem, oreganem, solí a necháme ještě pár minut povařit. Zdobíme kudrnatou petrželkou.
Není oregano dobromysl?
Chybí mi zde klobáska.
Přidat komentář