| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 28.02.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 5,98 g | 25,39 g | 4,84 g | 711,95 kJ (170 kcal) |
| celkově | 11,96 g | 50,78 g | 9,69 g | 1 423,90 kJ (340 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory nakrájíme na kostičky a dáme zvlášť s kmínem vařit. Na másle necháme zpěnit cibulku, stáhneme z ohně, poprášíme sladkou paprikou, zalijeme vodou, přidáme propláchnuté fazole a vaříme doměkka. Brambory scedíme, rozmačkáme na kaši a zahustíme jimi polévku. Dochutíme česnekem, oreganem, solí a necháme ještě pár minut povařit. Zdobíme kudrnatou petrželkou.
Není oregano dobromysl?
Chybí mi zde klobáska.
Přidat komentář