| Autor: | radka.mrvova |
| Datum přidání | 08.02.2014 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 60 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 80 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Očištěný celer nakrájíme na tenké plátky, poklademe jimi dno pekáčku a posypeme trochou strouhané nivy. Postup opakujeme, Vrstvení zakončíme nivou a posypeme ořechy nebo slunečnicovými semínky. Zalijeme vývarem a poklademe kousky másla. Pečeme nejprve zakryté pokličkou nebo alobalem asi půl hodiny, pak odkryjeme a pečeme dozlatova ještě další půlhodinu. Podáváme samotné nebo s brambory (bramborovou kaší).
Upravila jsem si recept z Apetita.
Přidat komentář