| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 24.07.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 45 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Dlouhozrnná rýže
Dlouhozrnná rýže ve varných sáčcích 960g (8x 120g)
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 10,70 g | 53,40 g | 3,44 g | 1 230,81 kJ (294 kcal) |
| celkově | 42,80 g | 213,59 g | 13,77 g | 4 923,25 kJ (1176 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Uvaříme si doměkka rýži, poté si na pánvičce s olejem orestujeme jemně pokrájenou cibulku, přidáme hlívu a nakonec směs sušených bylinek. Přimícháme rýži a vše spolu promícháme. Mezitím si na pánvičce na zbytku oleje orestujeme kuřecí prsa, která jsme si nechaly uležet v marinádě z oleje s bylinkami a solí. Až budou hotové dozlatova, naservírujeme s houbovým rizotem.
Recept znám.Doporučuji,Rudolf.
Přidat komentář