| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 04.07.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 45 min | 
| Počet porcí: | 5 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Rýže natural
								
								
								Rýže dlouhozrnná natural
							
								
									Arax Rýže basmati
								
								
								Rýže basmati
							
								
									Paprika sladká mletá Vitana
								
								
								Paprika sladká mletá
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 13,76 g | 92,04 g | 7,50 g | 2 006,34 kJ (479 kcal) | 
| celkově | 68,82 g | 460,22 g | 37,50 g | 10 031,70 kJ (2396 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži opláchneme a uvaříme v hrnci podle návodu na obalu. Na másle necháme zpěnit na kolečka pokrájenou jarní cibulku, přidáme mrkev, osolíme a necháme pár minut povařit. Stáhneme z ohně, přisypeme uvařenou rýži a sladkou papriku a vše důkladně promícháme. Opékáme ještě pár minut. Podáváme posypané sýrem.
Moc dobrý,děkuji Rudolf.
Přidat komentář