| Autor: | Lucka |
| Datum přidání | 01.04.2013 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Nejprve si připravíme seitan, který vaříme v osolené vodě, přidáme k němu sojovou omáčku, mezitím si v hrnci uvaříme klasickým způsobem doměkka jasmínovou rýži, přidáme špetku drceného kmínu a osolíme. Hotové ještě zakapu sojovou omáčkou a podáváme třeba s podušenou zeleninkou či okurkou. Je to velice rychlé a bez zbytečného "ochucování":)
Velmi jednoduché, rychlé.
Přidat komentář