| Autor: | Lucka |
| Datum přidání | 08.09.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
30 min |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Kapustu si otrháme a listý spaříme. Mezitím udělám směs z mletého masa, pečiva - namočeného do mléka, vajíčka a rýže (dávám zásadně tu lepivou), vše dosolím a přidám trošku majoránky. Pořádně zamíchám a naplaním kapustu tak, abych vytvořila balíčky nebo závitky. Lze s pomoci párátky nebo provázkem. Do kastrolu je pak postupně těsně vyskládám a přeliji rajčaty z plechovky smíchanými s kečupem a asi 1-2 lžící cukru, osolím a nechám tak dvě hodinky dusit, hlídám to a když je třeba doleji vodou nebo vývarem, nemíchám, maximálně obrátím. Podáváme s chlebem, bramborem nebo kdo co má rád.
Přidat komentář