| Autor: | eoon@ |
| Datum přidání | 13.11.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Nejdřív si uvaříme do měkka předem namočené kroupy, lepší jsou ty menší krupky. Potom si na pánvi s rozpáleným kvalitním máslem necháme dozlatova osmahnout jemně posekanou-mixovanou cibulku a přidáme kroupy chvíli ohřát společně s cibulkou, až poté postupně přilévám vývar, bujón, vždycky nechám vsáknout a vyvařit a přiliju dle potřeby, potom přidám stroužek česneku, jen zlehka osolím podle chuti. Hotové "rizoto" by mělo být takové mazlavé, jakoby rozvařené. Ale na skus díky tomu, že se jedná o kroupy tak to není takové přímo bláto z rýže:-) Zdravé a moc dobré.
Přidat komentář