| Autor: | hasanka |
| Datum přidání | 03.02.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 60 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Oškrábané brambory, mrkev, petržel a červenou řepu nakrájíme na kostky vložíme do zapékací misky, posolíme, nahoru dáme plátek másla přikryjeme a dáme péct na 200°C na 45 minut .Mezitím si připravíme směs na zapékání ze zakysané smetany kopru a mléka. Poté co je vše pečené zalijeme směsí a necháme odkryté zapéct cca 15 minut. Dále jen už servírujeme.
Prostě něco dobrého k obídku :)
Přidat komentář