| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 18.11.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 10 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | 120 Kč | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Cous Cous Sapori Mediterranel
								
								
								Semolinové těstoviny sušené
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 17,56 g | 34,44 g | 16,82 g | 1 494,19 kJ (357 kcal) | 
| celkově | 70,23 g | 137,76 g | 67,28 g | 5 976,75 kJ (1427 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cibulku nakrájíme na drobná kolečka, rajčátka na čtvrtky a olivy posekáme na menší kousky. Nastrouháme sýr. Kuskus prolijeme olejem, lehce posolíme a zalijeme vroucí vodou. Přihodíme máslo a v zakryté nádobě necháme měknout. Přidáme pokrájené ingradience a sýr, zamícháme a je hotovo.
Je možné podávat s lehkým jogurtovým dresingem.
Chuťově dobrá úprava kuskusu, jen doporučuji podávat i s dresingem (já jsem do jogurtu přimíchala čerstvě namletý pepř a italské bylinky a bylo hotovo). Bez něj mi jídlo přišlo trochu nudné. S dresingem ale vážně super!
Přidat komentář