| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 29.12.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					20 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 5 ks | 
| Přibližná cena: | 70 Kč | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
			
				
				
				
				
		
								
									Rýže natural
								
								
								Rýže dlouhozrnná natural
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Arax Rýže basmati
								
								
								Rýže basmati
							
								
									Kešu pražené solené Dr. Ensa
								
								
								Kešu, skořápkové plody loupané
							
								
									Alesto Cashew Nuts
								
								
								Jádra kešu ořechů
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 20,39 g | 31,10 g | 9,95 g | 1 285,32 kJ (307 kcal) | 
| celkově | 101,94 g | 155,50 g | 49,73 g | 6 426,60 kJ (1535 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Plátky masa okořeníme, potřeme olejem a na pánvi orestujeme. Lilek nakrájíme na plátky, potřeme solí a po orosení setřeme ubrouskem. Lilek přidáme k masu a dusíme. Poté přidáme kešu oříšky, med a citronovou šťávu. Nakonec si uvaříme jako přílohu rýži se solí a novým kořením.
Vařím podle tohoto receptu ráda a dokonce, když se mi sejde rodina. Vždy chutná
Přidat komentář