| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 29.12.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 5 ks |
| Přibližná cena: | 70 Kč |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 20,39 g | 31,10 g | 9,95 g | 1 285,32 kJ (307 kcal) |
| celkově | 101,94 g | 155,50 g | 49,73 g | 6 426,60 kJ (1535 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Plátky masa okořeníme, potřeme olejem a na pánvi orestujeme. Lilek nakrájíme na plátky, potřeme solí a po orosení setřeme ubrouskem. Lilek přidáme k masu a dusíme. Poté přidáme kešu oříšky, med a citronovou šťávu. Nakonec si uvaříme jako přílohu rýži se solí a novým kořením.
Vařím podle tohoto receptu ráda a dokonce, když se mi sejde rodina. Vždy chutná
Přidat komentář