| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 29.04.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					15 min | 
| Doba vaření: | 35 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Balsýr Žirovnický sýr balkánského typu
								
								
								Měkký plnotučný nezrající bílý sýr. 
							
								
									Muškátový ořech celý
								
								
								Muškátový ořech celý
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
								
								
								Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
							
								
									Smetana 12%
								
								
								Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
							
Na másle lehce orestujeme na kostičky pokrájenou zeleninu. Zalijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Pochvíli zalijeme smetanou, kterou jsme smíchali s kukuřičnou moukou. Nakonec přidáme balkánský sýr, okořeníme a ještě pár minut povaříme. Podáváme s rýží uvařenou na kari.
Zeleninku jsem měla ještě domácí a neměla jsem kurkumu, ale chutná to báječně a určitě brzy zopakuju.
Přidat komentář