Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Luštěninový dál
Autor: Frodik
Datum přidání 30.06.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 250g červené čočky
  • 1 menší cuketa
  • 1 cibule
  • 3 lžíce kukuřičné strouhanky
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička majoránky
  • 1 lžička másla
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Čočku namočíme přes noc. Na másle si orestujeme cibulku, přidáme na malé kousky pokrájenou cuketu, zcezenou čočku, zalijeme vodou a vaříme společně doměkka. Poloměkkou čočku promícháme s protřeným česnekem a majoránkou, osolíme a necháme dovařit. Podle potřeby zahustíme kukuřičnou strouhankou. Jako příloha se hodí zeleninový salát (rajčata, papriky, ledový salát, olivový olej, bylinky - co je doma) nebo třeba jen žitný chléb.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Zahraniční test: Pražená mletá káva

Členové Německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest připravili jeden z…

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…

Test mražené pizzy 2025

Po mražené pizze sáhl snad každý, kdo byl nucen v časové tísni vytvořit…

Další zajímavé recepty