| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 22.11.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 3 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Olešnický tvaroh jemný
								
								
								Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
Očištěnou mrkev nakrájíme na jemno, smícháme s tvarohem, asi půl vaničky, dále vmícháme nastrouhaný tvrdý sýr, máslo a česnek. Osolíme, popřípadě opepříme.
Moc dobré :-)
Výborná pomazánka, která je osvěžující. Na léto super.
Přidat komentář