Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rybičková pomazánka s kyselou okurkou
Autor: neznámý
Datum přidání 18.12.2012
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: 10 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 125 g sardinek (konzerva)
  • 2 lžíce pomazánkového másla
  • 3 kyselé menší okurky
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 14,96 g 5,89 g 15,27 g 875,53 kJ (209 kcal)
celkově 29,92 g 11,78 g 30,54 g 1 751,05 kJ (418 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

V misce smícháme rybičky, pomazánkové máslo a na drobno pokrájené rybičky. Lehce osolíme a důkladně promícháme. Mažeme například na celozrnnou bagetku, žitný chléb nebo jiné pečivo - třeba doma upečený chléb. 

Tipy na vylepšení

Do pomazánky se hodí i syrová či osmahnutá cibulka. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

anonymní uživatel | 2.09.2018 - 19:47

Postup přípravy si opravte, asi nesmícháte rybičky, máslo a rybičky :-)

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty