| Autor: | Eva | 
| Datum přidání | 03.11.2013 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					20 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		1/2 hrnku cibule nakrájené na půlměsíčky zpěníme na oleji, přidáme hlívu, osolíme a dusíme. Až když je hlíva téměř měkká, přidáme zelí a jemné vločky s klíčky a 15 minut společně dusíme. Potom přidáme nakrájené česnekové tofu a ještě povaříme 5 minut. Na závěr přidáme lžičku shoyu (musíme s tím počítat na začátku, abychom nepřesolili), nakrájený kopr a vypneme. Příloha: Jáhly a pohanku propereme ve studené vodě, přidáme dvojnásobek vody, špetku kurkumy, špetku soli a nakrájenou cibuli. Pod pokličkou vaříme 10 minut. Pak necháme dojít.
Zdobíme pažitkou.
Přidat komentář