Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Omeleta s mrkvovou natí
Autor: neznámý
Datum přidání 07.10.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

350 ml vody
100g cca špaldové mouky
70 g pohankové mouky
nať z bio mrkve
1 vejce
2 lžíce slunečnicového oleje za studena lisovaného
1/2 lžičky mořské soli s mořskou řasou
1/2 lžičky kurkumy
sluneč. olej na smažení

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 2,19 g 29,28 g 16,16 g 1 133,00 kJ (271 kcal)
celkově 4,38 g 58,56 g 32,32 g 2 266,00 kJ (541 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Palačinky jsou ideální variantou, jak během velice krátké doby můžete mít večeři na stole. Sladké, slané, s náplní i bez ní - variací je nespočet. Už jste ale zkoušeli palačinky s mrkvovou natí? Pokud právě mrkev sklízíte a nevíte, jak chutně a rychle využít nať, vrhněte se do tohoto receptu. Do misky nalijeme vodu, přisypeme obě mouky. Dále přidáme olej, vejce, kurkumu, nať z mrkve a sůl. Důkladně rozkvedláme. Lžičku slunečnicového oleje rozpálíme na pánvi. Těsto rozlijeme pomocí naběračky po celé ploše na pánvi. Opečeme z obou stran.

Tipy na vylepšení

Můžeme podávat například se zeleninou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

„Kojení vs. marketing: Co odhalila česká analýza NetCode?“

Propagace umělých náhrad mateřského mléka často neodpovídá mezinárodnímu kodexu…

Zahraniční test: Pražená mletá káva

Členové Německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest připravili jeden z…

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…

Další zajímavé recepty