Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pangas alá dobromysl
Autor: Lucka
Datum přidání 01.09.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 2 plátky Pangase
  • dobromysl - neboli oregáno
  • máslo nebo řepkový olej (v Bio kvalitě)
  • čerstvé bylinky
  • lněný olej (v Bio kvalitě)
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Připravené plátky pangase si osolíme a dochutíme dobromyslí neboli naším oreganem, chvíli necháme odležet v marinádě, aby se spojily chutě, pozor já nikdy necitronuji, výsledek by byl "nakyslý" po citronu... potom si na pánvičce rozpálím kvalitní máslo a z obou stran rybu opeču, hotovou jí podáváme s čím máme rádi, my s brambory a těsně před servírováním posypeme čerstvými bylinkami a zakapeme dobrým lněným olejem, dodá tomu ten správný říz Dobrou chuť.

Tipy na vylepšení

Výbornou chuť měl i se sezamovým olejem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Zahraniční test: Pražená mletá káva

Členové Německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest připravili jeden z…

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…

Test mražené pizzy 2025

Po mražené pizze sáhl snad každý, kdo byl nucen v časové tísni vytvořit…

Další zajímavé recepty