Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pangas alá dobromysl
Autor: Lucka
Datum přidání 01.09.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 2 plátky Pangase
  • dobromysl - neboli oregáno
  • máslo nebo řepkový olej (v Bio kvalitě)
  • čerstvé bylinky
  • lněný olej (v Bio kvalitě)
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Připravené plátky pangase si osolíme a dochutíme dobromyslí neboli naším oreganem, chvíli necháme odležet v marinádě, aby se spojily chutě, pozor já nikdy necitronuji, výsledek by byl "nakyslý" po citronu... potom si na pánvičce rozpálím kvalitní máslo a z obou stran rybu opeču, hotovou jí podáváme s čím máme rádi, my s brambory a těsně před servírováním posypeme čerstvými bylinkami a zakapeme dobrým lněným olejem, dodá tomu ten správný říz Dobrou chuť.

Tipy na vylepšení

Výbornou chuť měl i se sezamovým olejem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Dřevěné uhlí nebo brikety: co je lepší?

Sezóna grilování je v plném proudu a spolu s ní se znovu objevuje otázka, jaké…

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

K létu patří grilování...ale na čem a jak?

Teplé večery a neutuchající zpěv ptáků značí, že přichází čas grilovaček. Lze k…

Další zajímavé recepty