| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 20.09.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 70 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 100 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 19,93 g | 69,56 g | 5,56 g | 1 646,34 kJ (393 kcal) |
| celkově | 79,72 g | 278,26 g | 22,24 g | 6 585,34 kJ (1573 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Papriky vymyjeme, seřízneme vršek a vyčistíme semínka. Cibuli nakrájíme a spolu s nakrájenýma žampiónama podusíme na oleji. Maso dáme do misky, přidáme cibuli s žampióny, rozmarýn, vajíčko a rýži. Důkladně promícháme a naplníme papriky. Každou dáme na kousek alobalu a zabalíme. Dáme do trouby na mřížku a podle velikosti paprik pečeme asi 30 - 40 minut při 180°C. Rozbalíme, dáme na talířky, přizdobíme snítkou rozmarýnu a podáváme s celozrnou bagetkou.
Přidat komentář