Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Papriky plněné rozmarýnem
Autor: neznámý
Datum přidání 20.09.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 70 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: 100 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 4 papriky
  • 150 g žampionů
  • 150 g krůtího mletého masa
  • 1 sklenice rýže Basmati
  • 1/2 skleničky čerstvě nasekaného rozmarýnu
  • 1 cibule
  • 1 vejce
  • olej
  • sůl, pepř
  • snítky rozmarýnu na zdobení

 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 19,93 g 69,56 g 5,56 g 1 646,34 kJ (393 kcal)
celkově 79,72 g 278,26 g 22,24 g 6 585,34 kJ (1573 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Papriky vymyjeme, seřízneme vršek a vyčistíme semínka. Cibuli nakrájíme a spolu s nakrájenýma žampiónama podusíme na oleji. Maso dáme do misky, přidáme cibuli s žampióny, rozmarýn, vajíčko a rýži. Důkladně promícháme a naplníme papriky. Každou dáme na kousek alobalu a zabalíme. Dáme do trouby na mřížku a podle velikosti paprik pečeme asi 30 - 40 minut  při  180°C. Rozbalíme, dáme na talířky, přizdobíme snítkou rozmarýnu a podáváme s celozrnou bagetkou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty