| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 06.07.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					10 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
			
			
				
				
				
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									BIO Italská sůl česneková
								
								
								Jedlá česneková sůl - mletá
							
								
									Sůl himalájská růžová jemná
								
								
								Sůl himalájská růžová jemná
							
								
									Rajčata Cherry červená
								
								
								Kulatá. Jakost I.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 8,47 g | 43,62 g | 4,43 g | 1 137,20 kJ (272 kcal) | 
| celkově | 16,94 g | 87,24 g | 8,87 g | 2 274,40 kJ (543 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pohanku promícháme se solí a uvaříme v hrnci podle návodu uvedeném na obalu. Omytou a na kolečka pokrájenou jarní cibulku osmahneme na másle, přidáme na kousky pokrájenou papriku, kterou na prudkém ohni 2-3 minuty restujeme. Poté přidáme na kousky pokrájená rajčata, uvařenou pohanku a ještě chvíli povaříme.
Přidat komentář