| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 23.07.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Snídaně, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 20 min | 
| Doba vaření: | 35 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Rýže natural
								
								
								Rýže dlouhozrnná natural
							
								
									Arax Rýže basmati
								
								
								Rýže basmati
							
								
									Hrozny révy vinné
								
								
								Bezpeckové bílé
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 4,12 g | 55,68 g | 2,74 g | 1 107,35 kJ (264 kcal) | 
| celkově | 16,49 g | 222,70 g | 10,97 g | 4 429,40 kJ (1058 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rozehřejeme si lžičku másla a okapanou a propláchnutou rýži orestujeme za stálého míchání. Zalijeme vodou, osolíme a zakryjeme pokličkou. Dusíme do měkka a ještě do horké rýže, kdy máme v hrnci ještě vodu dáme med, zamícháme a necháme ho rozpustit. Dále si nachystáme ovoce. Hroznové víno, banán a jablko nakrájíme na kostičky. Kdo chce, tak na plátky a všechno ovoce promícháme. Rýži smícháme s ovocem a případně po ochutnání ještě dosladíme medem. Necháme v chladu uležet a podáváme.
Přidat komentář