| Autor: | lanvin |
| Datum přidání | 10.09.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 60 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 100 Kč |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Na omáčku:
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zasněžené mandle Bio
Neloupané mandle marinované v luxusní ovocné marinádě ochucené…
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Mandorle Italiane
Přírodní oloupané mandle, bezlepkové, bio.
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 9,53 g | 7,19 g | 15,02 g | 830,26 kJ (198 kcal) |
| celkově | 38,13 g | 28,76 g | 60,10 g | 3 321,02 kJ (793 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Každý filet překrojíme napůl, vzniknou nám 4 porce. Z cukety podélně ukrojíme 4 slabé plátky stejně dlouhé jako filet. Mandle opražíme nasucho na pánvi. Filé z obou stran osolíme a opepříme. Na každý dáme plátek cukety a mandle. Zavineme a sepneme párátky. Dáme do ohnivzdorné vymazané misky, poklademe olivovým olejem a upečeme v troubě. Mezitím si připravíme omáčku. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme citronovou šťávu a zakysanou smetanu. Jen prohřejeme. Odstavíme z ohně a vmícháme mleté mandle. Na talíři rybu přelijeme omáčkou. Podáváme s rýží.
Pochutnali jsme si. Recept doporučuji dalším, kteří nevědí jak zpracovat pangasia.
Přidat komentář