| Autor: | Frodik |
| Datum přidání | 16.09.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 70 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Na kousky pokrájené brambory uvaříme doměkka. Na kostičky nakríjíme také rajčata, cuketu, papriky a olivy. Cuketu opečeme na olivovém oleji na pánvi. Po chvíli přidáme zbytek zeleniny, kterou jsme si pokrájeli a kukuřici. Podlijeme vodou, zahustíme škrobem, přidáme kečup a podle chuti dokořeníme. Vše podusíme doměkka.Zapékací mísu vytřeme máslem, naplníme vrstvou brambor a překryjeme směsí z pánve. Mísu vložíme do předehřáté trouby a zvolna zapečeme dozlatova (cca 45 minut).
Přidat komentář