Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ruský salát Vinegret
Autor: flybee
Datum přidání 08.12.2011
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
5 min
Doba vaření: 15 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 250 g brambor
  • 100 g mrkve
  • 80 g červené řepy
  • 50 g syrového zelí
  • 15 g rostlinného oleje
  • 5 g cibule
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 2,38 g 16,42 g 3,93 g 485,98 kJ (116 kcal)
celkově 9,52 g 65,68 g 15,70 g 1 943,93 kJ (464 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Brambory ve slupce uvaříme nejlépe v páře společně s červenou řepou. Necháme trošku vychladnout. Poté oloupeme a vše nakrájíme na kostičky. Syrovou mrkev nastrouháme na jemno. Zelí nakrájíme na jemné nudličky a cibuli na kostičky. V misce vše smícháme, přidáme olej a citrónovou šťávu. Můžeme okamžitě podávat.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

anonymní uživatel | 28.11.2019 - 11:01
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Vy kundy zasraný naserte si do tý misky, zamíchejte a vymáchejte si v tom drřky společně s dětmi

carme | 8.12.2011 - 13:58
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Dnes jsem si koupila v zelenině řepu a už se těším na zítřejší oběd. Nikdy by mě taková kombinace a provedení nenapadla.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty