Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rybí polévka
Autor: eoon@
Datum přidání 16.10.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 500 g ryby
  • 20g tempehu uzeného
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce sladké papriky
  • 1 rajče
  • 1 mrkev
  • 1 stroužek česneku
  • 1 cibule
  • petržel
  • sůl


Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Očištěnou rybu si uvařím v osolené vodě doměkka, vývar pak přecedím a z vařených ryb odstraníme kosti a oberu pár kousků masa. Cibuli si potom nakrájím na drobno a osmahnu ji na troše másla do zlatova, přidám lžičku papriky a zaliju rybím vývarem. Do vroucího vývaru vložím potom jedno nakrájené rajčátko, pokrájený tempeh a mrkev na plátky nebo jinou zeleninu dle chuti, přidám rybí maso a dochutím česnekem a solí. Takto nechám společně ještě vařit a na závěr přidám petrželku, zhruba za 10 minut vypnu a už jen nechám dojít. Ideálně se hodí k pečivu s osmahnutými krutony.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty