Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rychlá piškotová pochoutka s nádechem špaldové kávy
Autor: neznámý
Datum přidání 28.03.2012
Druh receptu Svačina, Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
12 min
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 1 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 9 ks bezlepkových piškotů
  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • 1 lžíce sirupu z agáve (nebo jiný např. javorový)
  • 2 lžičky špaldové kávy
  • 1 lžička třtinového cukru
  • 1 lžička kokosu
  • 1/2 lžičky karobového prášku

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 4,42 g 33,08 g 5,16 g 859,80 kJ (205 kcal)
celkově 4,42 g 33,08 g 5,16 g 859,80 kJ (205 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na dno hrníčku nasypeme dvě lžičky špaldové kávy, zalijeme do půlky horkou vodou a promícháme. Do kávy namáčíme piškoty a vkládáme je na dno mističky. Je-li potřeba, piškoty pokapeme ještě kávou v mističce. Jogurt smícháme se třtinovým cukrem, kokosem a přelijeme piškoty. Do jemného (čajového sítka) vložíme karobový prášek a pocukrujeme s ním dezert. Posypeme vlašskými oříšky a pokapeme sirupem z agáve.   


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

besttgirl | 27.02.2015 - 20:14

Vypada jako fajn rychlovka :) Mozna bych zkusila misto spaldove kavy nejaky instantni cerealni napoj, treba Caro :) 

Dita | 28.03.2012 - 14:45
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Mňamka, tak tohodle bych mohla sníst kotel. Hlavně tyhle suroviny mám doma tak nějak pořád, tak když bude mlsná vím co ukuchtit.

Ereza | 28.03.2012 - 14:45
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty